Vil du være med å bygge en forening for fremtidens unge nyskapere?

Stilling ledig Kreakids

Er du vår nye organisasjonssekretær med et systematisk hode og som brenner for unge engasjerte kreative prosjektmedarbeidere? 

Hvem er vi?

Kreagentene er en forening for ungdom som vil lære om prosjektarbeid, teamwork, kreativitet, og sette i gang prosjekter med gode formål.

Våre medlemmer består av ungdom fra 12-26 år. Foreningen Kreagent er registrert i frivillighetsregisteret og hos LNU. (Landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner).

Hva har vi behov for?

Kreagentene har behov for et engasjert menneske som har litt tid til overs og som er glad i barn og ungdom.

Kreagentene er med på endel prosjekter og det er mye økonomi og papirarbeid som må kvalitetssikres. Vi har en daglig leder som er litt «turbo og foretaksom», han kan sette i gang mye, men holder litt tilbake fordi det mangler en systematisk person som kan ha «orden i sysakene».

Vi ser for oss at du kan stille opp noen timer i uken. Det er ønskelig at man kan starte uken på mandager med et fellesmøte på en times tid, og kanskje noen timer til papirarbeid og medlemshåndtering i løpet av uken

Det er fint om du har erfaring med noe regnskap og bilagsføring. Vi benytter Fiken regnskap. Noe kjennskap Excel/Office er en fordel. Du kan formulere deg godt skriftlig, og muntlig. En del av arbeidsoppgavene vil være å skrive søknader om støtte til ulike prosjekter. Du vil få opplæring, men det vil helt klar være en fordel om du har kjennskap til dette. Utover dette vil generelle arbeidsoppgaver være medlemsadministrasjon og andre forefallende administrasjonsoppgaver.

Videre ser vi for oss at du er:

  • Systematisk ordensmenneske
  • Glad i barn og unge
  • Tålmodig
  • Nysgjerrig
  • Engasjert
  • Like frivillig arbeid og ungt entreprenørskap
  • Ambisiøs og ønske om å bygge opp en innovativ forening