Har du lyst til å skape en tryggere økonomisk fremtid for barn og ungdom?

Stilling ledig Kreakids

Er du vår nye administrasjonsmedarbeider med et kreativt hode og som brenner for ungt entreprenørskap?

Hvem er vi?

Kreakids er en forening for barn og ungdom som vil finne på noe gøy, være kreative, og sette i gang prosjekter med gode formål.

Våre medlemmer består av barn og ungdom fra 6-26 år. Foreningen Kreakids Vestfold er registrert i frivillighetsregisteret og hos LNU (Landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner) med organisasjonsnummer: 916111495.

Hva har vi behov for?

Kreakidsa har behov for et engasjert menneske som har litt tid til overs og er glad i barn og ungdom.

Kreakids er med på endel prosjekter og det er mye økonomi og papirarbeid som må kvalitetssikres. Vi har en daglig leder som er litt «turbo og foretaksom», han kan sette i gang mye, men holder litt tilbake fordi det mangler en systematisk person som kan ha «orden i sysakene».

Vi ser for oss at du kan jobbe rundt 4 timer i uken. Det er stor mulighet for fleksibel arbeidstid med hjemmekontor, men ønskelig at man kan starte uken på mandager med et fellesmøte på en times tid, enten på telefon eller fysisk i våre kontorer i Tønsberg.

Det er fint om du har erfaring med noe regnskap og bilagsføring. Vi benytter Fiken regnskap. Noe kjennskap Excel/Office er en fordel. Du kan formulere deg godt skriftlig, og muntlig. En del av arbeidsoppgavene vil være å skrive søknader om støtte til ulike prosjekter. Du vil få opplæring, men det vil helt klar være en fordel om du har kjennskap til dette. Utover dette vil generelle arbeidsoppgaver være medlemsadministrasjon og andre forefallende administrasjonsoppgaver.

Lønn etter avtale og bonusordninger.

Videre ser vi for oss at du er:

  • Systematisk ordensmenneske
  • Glad i barn og unge
  • Tålmodig
  • Nysgjerrig
  • Engasjert
  • Like frivillig arbeid og ungt entreprenørskap
  • Ambisiøs og ønske om å bygge opp en innovativ forening