Kreakidsa får oppmerksomhet i media. Her er noen oppslag for diverse arrangement. 

Oppslag i Byavisa Tønsberg

På somerleiren «Kreacamp» skal medlemmene få lære om kreativitet, teambuilding, prosjektarbeid og økonomi. Men de skal også få være med på å skape aktivitetene selv

Lokalavisa Øyene skrev om Kreacamp 2018

Kreakids arrangement fikk god oppmerksomhet i medie i forkant av sommerleiren på Barneskjær. Her ser vi Mikkel og Daniel som er blant deltagerne på leiren. 

Oppslag i VG 2007

VG kom på besøk og intervjuet en av kidsa om hva som skulle til for å spare penger. En av ungene viste frem noen enke spill på sin PC, og vi henviste til bl.a. forfatteren Robert Kiyosaki som har skrevet en rekke bøker om business for barn og ungdom. Han var selv sønn av en lærer, men lærte mer om økonomi av bestekameratens far som var forretningsmann uten særlig utdannelse. Vi ble i etterkant invitert inn til møte med blant annet direktøren for Innovasjon Norge.

VG oppslag 2007

Lederen av Kreakids spiller «cashflow for kids» med blant andre stortingspolitiker Marianne Mathiesen og dekk grunder Tommy Shariff.

Kreakids gir overskudd til Redd Barna. Tønsberg blad

Et bursdagsparty. Kidsa spiller «cashflow for kids», og lærer om økonomi og sparing. Tidligere i uken har de solgt vafler og gitt overskuddet til Redd Barna. Som belønning får medlemmene være med på gratis bowling, spaceworld eller andre aktiviteter.