Korona tider – Da lager vi bok. En håndbok i prosjektarbeid for barn og ungdom. Mange illustrasjoner og nyttige skjemaer

Har du en ide du vil gjennomføre – sammen med andre? Lurer du på hvordan du skal begynne, hvordan du skal slutte, og hva du må gjøre midt i mellom? Og er det noen der ute som kan hjelpe deg?

Da er du ikke alene! Og det er nettopp her boken kommer inn! Den gir deg en masse oppskrifter du kan følge. Akkurat som når du lager vafler, kan det være du gjør det litt forskjellig fra gang til gang. Og det er helt lov!

Dette har du antagelig lært svært lite om på skolen, selv om du sikkert har prosjektarbeid i skolen også. Så nå kan du slå to fluer i en smekk—

Vi tenker jo først og fremst på å ha det gøy når vi gjennomfører prosjekter. Og det er viktig. Men hvis vi ikke skal «gå skoa av oss» underveis, må vi følge noen regler. Og det er nettopp disse reglene boken hjelper oss med. Vi har også laget en beskrivelse for foreldre som kan lese mer om hvorfor akkurat denne boken er nyttig, her: https://prosjektledelse.org/prosjekthandbok-for-barn-og-ungdom/

Håndboken er utarbeidet i samarbeid med Norsk Forening for Prosjektledelse, som også er utgiver. Boken har et praktisk lommeformat (11 x 17 x 1,5 cm) , og er på 176 sider, med mange illustrasjoner. Den finnes nå i papirutgave og vil foreligge som e-bok i uke 41.

Boken er skrevet av Michel Esnault, som har lang erfaring i prosjektarbeid, og som også er styreleder i NFP, og designet og illustrert av Atle Slettemyr Gundersen, som har lang erfaring i både undervisning og arbeid med barn og unge.

Utsalgspris vil være kr 249,- + porto for papirutgaven og kr 129,- for e-boken. Vi vil gi 10% rabatt på 10-20 bøker, 20% for 21-50 og 30% for over 50 eks.  Du kan allerede nå forhåndsbestille boken fra https://prosjektledelse.org/produkt/prosjekthandboken-for-barn-og-ungdom/ eller  via post@prosjektledelse.org

Vi jobber i parallell med å utvikle workshops med materiale for de som skal gjennomføre samlingene. Dette gjør vi gjennom et internasjonalt samarbeid med IPMA. Vi orienterer mer om dette når planene har tatt fastere form.

Vi ønsker også tilbakemelding fra personer som engasjerer barn og unge, frivillige organisasjoner, ungdomsskoler, videregående skoler, ungt entreprenørskap, etc., der vi vet prosjektarbeid benyttes. Dersom dere er interessert i å se mer på innholdet, vil dere kunne få tilsendt et utdrag/pdf-utgave av boken allerede nå. Ta kontakt med oss på tlf. 90094995.
Klikk på videoknappen under for å se litt av innholdet. Ta kontakt med oss på tlf. 90094995 for mer info.