Vi setter igang prosjekter og samler midler for å dra på tur til f.eks. «Høyt og Lavt». Kontigenten er kun kr. 50,- pr år, for at ALLE skal kunne ha råd til å være med i foreningen.

Dagens ungdom er aktive, men det er for mange som sitter på rommet og spiller dataspill mye av dagen og kvelden. Mange ønsker å være med på aktiviteter utenom idrett og korpsmusikk. Men ikke alle er opptatt av dette. Noen vil være med på spill, arrangere konkurranser, og være med på forskjellige alternative prosjekter. Kreakids vil skape noe, og arrangere morsomme aktiviteter UTE, og sammen med andre. – og sette det i gang selv.

søkemotor optimaliserKreativitet

Kreakidsa liker å sette igang noe. De synes det er gøy å selge vafler på kjøpesenteret, spille bowling arrangere snømann konkurranse med premie til beste påkledning (bestemors gamle klær) Kreakidsa liker å planlegge dette selv. I pølseboden kan foresatte kjøpe både pølser, vafler, kaffe og hjemmelaget saft. Overskuddet går til f.eks. å finansiere tur til slalombakken i Kongsberg for de vennene som ikke har foresatte som kan betale for slikt Det koster faktisk nesten kr. 1000,- pr barn for en slik tur. (ca. 250,- for reise t/r, 300,- for leie av ski/utstyr, og 350,- for heiskort pr. dag).

 

 

Bildegalleri