Ønsker du at ditt barn eller ungdom skal finne på morsomme aktiviteter, og lære om prosjekt, teamwork og gode pengevaner?

Ta kontakt på tlf. 90094995, eller trykk på knapp.
Ta kontaktStøtt oss med grasrotandelen

Kreakids – En klubb for barn og ungdom som vil være med å arrangere noe, og lære om prosjekt og økonomi

Hvem er vi – vil du være med på noe gøy?

Kreakids Tønsberg ble startet av Atle Gundersen og Helge Eilertsen høsten 2015. Et av de første prosjektene som ga utspring til ideen var et flystevne på Jarlsberg flyplass i 2009. Kreakidsa Håkon Sand Gundersen (13) og Axel Eilertsen (13) solgte på under ca tre timer ørepropper for over 3000,- kroner. Siden den gang har vi arrangert turer til alpintannlegg, klatrepark “Høyt og lavt”, fisketurer, spillkvelder og besøk hos “Lazerworld” i Horten. Vi har fått støtte av Sparebankstiftelsen og Tønsberg kommune, og har nå over 450 medlemmer på vår facebookside https://www.facebook.com/groups/kreakids

Våre medlemmer består av barn og ungdom fra 7-17 år (og noen voksne Kreagenter fra 18-80) Vi er registrert som foreningen Kreakids Vestfold med organisasjon: nr. 916111495. Vi er engasjerte mennesker som vil ut og arrangere noe! Vi vil være med på å skape noe gøy. Vi vil oppleve noe sammen med andre. Barna og ungdommen skal lære å planlegge og gjennomføre prosjekter på egenhånd. De voksne medlemmene skal undervise og trene de yngre medlemmene i prosjektledelse og økonomistyring.  

Vi setter igang igjen nye aktiviteter for 2020 og samler midler for å dra på tur til f.eks. «Høyt og Lavt» (klatrepark), gocart, paintball, bowling, m.m. 

Kontigenten er kun kr. 150,- pr år, for at ALLE skal kunne ha råd til å være med i foreningen.

Dagens ungdom er aktive, men det er for mange som sitter på rommet og spiller dataspill mye av dagen og kvelden. Mange ønsker å være med på aktiviteter utenom idrett og korpsmusikk. Men ikke alle er opptatt av dette. Noen vil være med på spill, arrangere konkurranser, og være med på forskjellige alternative prosjekter. Kreakids vil skape noe, og arrangere morsomme aktiviteter UTE, og sammen med andre. – og sette det i gang selv. Vi oppfordrer foresatte og andre engasjerte initiativtagere til å delta. I sommer skal vi bl.a arrangere sommerleir på en herlig øy rett utenfor Nøtterøy. 

Sjekk video fra stedet Kreakids hadde sommerleir i 2018

Se mer av øya på youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=uwOFJ5Npy7E