Ønsker du å finne på morsomme aktiviteter, og lære om teamwork, prosjekt, og gode pengevaner?

Ta kontakt på tlf. 90094995
Bli medlemStøtt oss med grasrotandelen

Kreakids – En klubb for barn og ungdom som vil finne på noe gøy, – være kreative, og sette i gang prosjekter med gode formål!  

Hvem er vi? – Engasjerte initiativtagere !  (Vi sitter ikke stille og venter på at noe skal skje…)  

Vi arrangert turer til blant annet innendørs skate-haller, klatrepark «Høyt og lavt», fisketurer, spillkvelder og besøk hos «Lazerworld» i Horten. Vi har fått støtte av Sparebankstiftelsen og Tønsberg kommune, og har nå over 450 medlemmer på vår facebookside https://www.facebook.com/groups/kreakids

Våre medlemmer består av barn og ungdom fra 6-26 år. Foreningen Kreakids Vestfold er registrert i frivillighetsregisteret og hos LNU (Landsrådet for barne- og ungdomsorganisasjoner) med organisasjon: nr. 916111495. Vi er engasjerte mennesker som vil ut og arrangere noe! Vi vil være med på å skape noe gøy. Vi vil oppleve noe sammen med andre. Barna og ungdommen skal lære å planlegge og gjennomføre prosjekter på egenhånd. De voksne medlemmene skal undervise og trene de yngre medlemmene i prosjektledelse og økonomistyring. Alt overskudd går tilbake til medlemmene. Vi er «non-profit» organisasjon.  

Vi setter igang igjen nye aktiviteter for 2022 og satser igjen på å finne på morsomme prosjekter for medlemmene. 

Kontigenten er kun kr. 200,- pr år, for at ALLE skal kunne ha råd til å være med i foreningen.

Dagens ungdom er aktive, men det er for mange som sitter på rommet og spiller dataspill mye av dagen og kvelden. Mange ønsker å være med på aktiviteter utenom idrett og korpsmusikk. Men ikke alle er opptatt av dette. Noen vil være med på spill, arrangere konkurranser, og være med på forskjellige alternative prosjekter. Kreakids vil skape noe, og arrangere morsomme aktiviteter UTE, og sammen med andre. – og sette det i gang selv. Vi oppfordrer foresatte og andre engasjerte initiativtagere til å delta. I sommer skal vi bl.a arrangere sommerleir på en herlig øy rett utenfor Nøtterøy. 

Sjekk video fra siste sommerleir ! 

Se mer av øya på youtube:  https://www.youtube.com/watch?v=uwOFJ5Npy7E