Deprecated: Optional parameter $content declared before required parameter $render_slug is implicitly treated as a required parameter in /customers/f/c/a/c7yaos3ge/webroots/r542668/wp-content/plugins/cf7-styler-for-divi/includes/modules/CF7Styler/CF7Styler.php on line 960 Deprecated: Automatic conversion of false to array is deprecated in /customers/f/c/a/c7yaos3ge/webroots/r542668/wp-content/plugins/cf7-styler-for-divi/includes/modules/CF7Styler/CF7Styler.php on line 620 Kreacamp -18 | Kreakids.no

Kreacamp 2018 ble en god sommerleir for Kreakidsa

Kreacamp 2018 suksess

Siste uken i juni arrangerte vi «Kreacamp» – en leir for unge engasjerte prosjektdeltagere. Vi inviterte barn og ungdom i alderen 11-17 for å leke, spille, fiske, utforske naturen, og bli kjent med hverandre. Prosjektet ble avholdt mandag 25 – torsdag 28 juni (siste uken i juni).

 

 

Barneskjær ved Nøtterøy

Øyen ligger idyllisk til rett utenfor ved Nøtterøy/Fjærholmen i Vestfold. Det ble mange morsomme aktiviteter på dagtid, og sang og gode historier rundt grillen på kveldstid. Ungdommen fikk selv være med å bestemme og planlegge noen av aktivitetene.

Aktiviteter

Vi fikk mange forslag til hva som kan gjøres ute på øya. Men det ble mye bading, litt natursti og skattejakt. Det ble også  noen utflukter utenfor øya blant annet med den lille båten. Deltagerne fikk se litt av den flotte skjærgården rundt Nøtterøy.

Men det viktigste var at deltagerne lærte noe om teambuilding. De fikk en introduksjon til prosjektaktivitet samt at de lagde teamregler, og forstå viktighetenn med å ha det morro sammen.

Kreakidsa fikk også konkurrere i «tårnbygging» med ting de fant i naturen rundt øya.