Prosjekt «Kreacamp 2018»

Siste uken i juni arrangeres «Creacamp» – en leir for unge engasjerte prosjektdeltagere. Vi inviterer barn og ungdom i alderen 11-17 for å leke, spille, fiske, utforske naturen, og bli kjent med hverandre. Prosjektet arrangeres mandag 25 – torsdag 28 juni (siste uken i juni).

Stedet er «Barneskjær», en idyllisk øy rett utenfor Nøtterøy i Vestfold. Det vil bli mange morsomme aktiviteter på dagtid, og sang og gode historier rundt grillen på kveldstid. Ungdommen vil selv få være med å bestemme og planlegge noen av aktivitetene.

Kvalitetsikret sikkerhetspersonel, og noen frivillige foresatte vil hele tiden være til stede under arrangementet. 

Du kan melde deg på ved å skrive en melding i «kontaktfeltet», så ringer vi og gjør avtale etterpå. 

 

 

Har du lyst til å kjøre gocart? Klatre i vegg? klatrepark? – spille bowling? Paintball? – vannsport? -Kom gjerne med forslag … 🙂

Vaffelsalg !

Kreakidsa gjør noe!!! De setter igang prosjekter som for eksempel vaffel/pølsesalg ved inngangen til Biltema. Disse tre guttene solgte for kr. 1200,- på tre timer.

Det skal så lite til. Et bord, noen stoler og et vaffeljern. Vaffelrøre kan man bestille ferdig i bøtte på Meny. En kokeplate med en kjele, og en pose pølser. Kidsa digger å servere mat til forbipasserende. Overskuddet går til veldedighet eller f.eks. en felles tur for hele gjengen til alpinanlegg.

Klatrepark – Høyt og lavt

Hvem vil bli med oss på klatretur i april/mai? Vi setter opp en liten buss når vi har fått avtale om en god pris med Høyt og lavt

Vil du være med på teambuilding?

Kreakids arrangerer kurs og praktisk øving i å arrangere prosjekter og øve på teambuilding. Ønsker du at dine barn, eller dine elever (som lærer) skal lære mer om å samarbeide og være kreative sammen? – ta kontakt så finner vi tid og sted for et arrangement.

Vi har dyktige instruktører som både er proffe på samskaping og som også er utdannede lærere/pedagoger.